Kijk live mee: Dutch Media Talk

12 oktober, 2019 - 15.00 - 16.00

Beleef en ervaar een live talk show.

Tijdens de Open Studio Dagen in de Dutch Media Week komt er dit jaar een heuse live talkshow op zaterdag 12 oktober 2019. United – nationaal en internationaal leverancier van faciliteiten en diensten op het gebied van televisie en mediaproducties – brengt deze talkshow vanuit Beeld en Geluid.

Gasten 15.00:

Frank van ’t Hof Deejay Radio 2
Pieter Broertjes Burgemeester Gemeente Hilversum
Eppo van Nispen tot Sevenaer Directeur van Beeld en Geluid
Wytze Koppelman Conservator van Beeld en Geluid
Marco Jagtman Accountmanager bij United
Petra Willems Rasoptimist over haar huidaandoening Vitiligo
Tom Huijben Winnaar ScienceMaker Award met Formic Modular System

Terugkijken

In het atrium komt een decor waarvandaan driemaal het programma wordt uitgezonden via YouTube en Facebook. Bezoekers zijn niet alleen welkom om in het publiek te zitten, maar ook om plaats te nemen aan tafel. Om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur zenden we ‘Dutch Media Talk’ live uit vanuit de grote regiewagen die voor de deur van het museum staat. Medewerkers van United laten zien hoe een tv-uitzending backstage in zijn werk gaat en bezoekers kunnen ook plaatsnemen achter de camera.

Aan tafel schuiven gasten van de Dutch Media Week, tv-makers van United en onder meer een conservator van het instituut. Presentator Kevin van den Berg biedt per talkshow ook ruimte voor meerdere gasten uit het hele land die hun eigen verhaal willen doen. Reporter Manon Blaauw doet live verslag vanaf het Media Park. Iedereen is welkom, maar uiteraard geldt: vol is vol.

Info

12 oktober, 2019 15.00 - 16.00
Locatie: Beeld en Geluid
Beeld en Geluid
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Bekijk de route
Bekijk alle DMW locaties

Partners