Dutch Media Talk

12 oktober, 2019 - 13.00 - 14.00

Beleef en ervaar een live talk show.

Tijdens de Open Studio Dagen in Dutch Media Week komt er dit jaar een heuse live talkshow op zaterdag 12 oktober 2019. United – nationaal en internationaal leverancier van faciliteiten en diensten op het gebied van televisie en mediaproducties – brengt deze talkshow vanuit Beeld en Geluid.

Gasten 13.00:

Frits Sissing Televisiepresentator Avrotros
Walter Lucius & Jihane El Fahidi Auteur van o.a. de Hartland trilogie & Actrice
Ditske Bessels Professioneel make-up artist
Margo Smit Ombudsman NPO
Stef van Breugel Directeur van Museum Hilversum
Carmen Oudshoorn Assistent bij United
Marcel Molle Directeur van de Zilveren Camera

Terugkijken

In het atrium komt een decor waarvandaan driemaal het programma wordt uitgezonden via YouTube en Facebook. Bezoekers zijn niet alleen welkom om in het publiek te zitten, maar ook om plaats te nemen aan tafel. Om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur zenden we ‘Dutch Media Talk’ live uit vanuit de grote regiewagen die voor de deur van het museum staat. Medewerkers van United laten zien hoe een tv-uitzending backstage in zijn werk gaat en bezoekers kunnen ook plaatsnemen achter de camera.

Aan tafel schuiven gasten van Dutch Media Week, tv-makers van United en onder meer een conservator van het instituut. Presentator Kevin van den Berg biedt per talkshow ook ruimte voor meerdere gasten uit het hele land die hun eigen verhaal willen doen. Reporter Manon Blaauw doet live verslag vanaf het Media Park. Iedereen is welkom, maar uiteraard geldt: vol is vol.

Info

12 oktober, 2019 13.00 - 14.00
Locatie: Beeld en Geluid

Partners

Other