Planet X VFX case study: Dragon Girl

Zondag 09 oktober 2022 - 15:30 - 16:30

Planet X VFX is het visual effects bedrijf van Nederland. Zij werken aan grote internationale films, aan grote series zoals Klem en Vliegende Hollanders en aan meerdere Netflix producties zoals Dirty Lines.

Dennis Kleyn, CEO van Planet X verteld over de prijswinnende film Dragon Girl waar zij 1 van de hoofdpersonages volledig in 3D gemaakt hebben en in de film hebben verwerkt. Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een draak in 3D en waar moet je rekening mee houden bij het filmen? Je krijgt inzicht in het volledige proces van het bedenken van het karakter tot het moment dat de film in de bioscoop draait.

Krijg een kijkje in dit interessante proces.

Dragon-Girl_ps_1_jpg_sd-high

Info

Zondag 9 oktober 2022 15:30 - 16:30
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Xperience Day

Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience day. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals game design of nieuws presenteren. Doe mee aan game activiteiten, lees van een echte autocue of breng een bezoekje aan het Mediamuseum van Beeld & Geluid. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.