De podcast als marketingtool voor de zakelijke markt

Woensdag 05 oktober 2022 - 14:00 - 14:45

Steeds meer bedrijven en instellingen omarmen de podcast. Marketeers zien het als dé tool om je business in de spotlights te zetten. En niet voor niets; de populariteit van de podcast blijft groeien. Alleen al in het afgelopen jaar is het aantal luisteraars met 45% gegroeid (bron: Acast & Nielsen). Dit maakt de podcast nóg interessanter. Niet alleen voor de maker, maar ook voor de ondernemer die ruimte zoekt om zijn of haar business in de spotlights te zetten.

In de talkshow ‘De podcast als marketingtool voor de zakelijke markt’ praat host Femke de Walle (Springcast) met experts en ervaringsdeskundigen over de kansen én uitdagingen voor de zakelijke podcaster. Hoe ziet de toekomst van de (zakelijke) podcast er uit? Moet elk bedrijf gaan podcasten? Kun je je als business nog onderscheiden als straks iedereen een podcast heeft?

Duidelijk is dat de podcast als medium nog verder zal groeien de komende jaren, juist ook in de zakelijke markt. Hoe het podcast-landschap er in de toekomst ook uit zal zien, een ding is zeker: de podcast is ‘here to stay’.

Woensdag 5 oktober: 14:00 – 14:45 uur

Info

Woensdag 5 oktober 2022 14:00 - 14:45
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis Livestream

Partners

Business and Innovation

MAANDAG & DINSDAG POWERED BY MEDIA PARK & DAVID'S. Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.