Cross Media Café: Media CEO’s Presenteren Innovatieagenda

Dinsdag 04 oktober 2022 - 14:00 - 15:00

 

De Nederlandse mediasector is in ontwikkeling en moet concurreren met internationale media en techbedrijven. Er is een internet ontstaan waar gebruikers niet weten wat er gebeurt met de data die zij achterlaten na het consumeren van media. Hoe brengen we de data weer terug bij de gebruiker? Hoe organiseren we privacy by design, de bestrijding van fakenews en duiding van fakecontent? Wat is daarop het antwoord van de Nederlandse mediasector?

De Nederlandse mediabedrijven nemen het voortouw in het zoeken naar een oplossing. In het afgelopen jaar hebben de directies van grote mediabedrijven met elkaar overlegd over een gezamenlijke innovatieagenda. Een bijzonder onderdeel hiervan betreft de samenwerking rond consumentendata en een oplossing voor databreuk.

Tijdens dit Cross Media Café, georganiseerd in samenwerking met Beeld & Geluid, presenteren de media CEO’s hun gezamenlijke innovatieagenda. De minister van Economische Zaken, Micky Adriaansens, is gevraagd om deze in ontvangst te nemen.

Sprekers

Praktische informatie

Het Cross Media Café – Media CEO’s Presenteren Innovatieagenda vindt plaats op dinsdag 4 oktober en is gratis fysiek bij te wonen of te volgen via een livestream. De bijeenkomst duurt van 14.00 – 15.00 uur. Er is geen pauze tussendoor.

Info

Dinsdag 4 oktober 2022 14:00 - 15:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Partners

Business and Innovation

MAANDAG & DINSDAG POWERED BY MEDIA PARK & DAVID'S. Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.