Cross Media Café: Selfmade Media-ondernemers

Dinsdag 04 oktober 2022 - 15:30 - 17:00

Tijdens dit Cross Media Café, dat we organiseren in samenwerking met Beeld & Geluid, gaan we in op ondernemerschap in de mediasector. Moderator Monique van Dusseldorp gaat in gesprek met succesvolle media-ondernemers over hun activiteiten, plannen en visie op het veranderende medialandschap. Waar zitten de grootste kansen? Welke Nederlandse bedrijven kunnen zelf wereldspelers worden? En wie zijn de ondernemers die op het goede moment aan het bouwen zijn?

Sprekers

 

Praktische informatie

Het Cross Media Café – Selfmade Media-ondernemers zal plaatsvinden op dinsdag 4 oktober en is gratis fysiek bij te wonen of te volgen via een livestream. Een dag voor het event ontvang je informatie over de locatie en aanvangstijd of de link naar de livestream per mail. De bijeenkomst duurt van 15.30 – 17.00 uur. Er is geen pauze tussendoor. Vanaf 17.00 uur is er voor de fysieke bezoekers een gezellige netwerkborrel!

Info

Dinsdag 4 oktober 2022 15:30 - 17:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Partners

Business and Innovation

MAANDAG & DINSDAG POWERED BY MEDIA PARK & DAVID'S. Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.