Van Media Park naar Media Campus

Dinsdag 04 oktober 2022 - 10:00 - 11:00

Het Media Park wil zich graag ontwikkelen tot een levendige, bruisende campus, waar onderwijs en praktijk samenkomen. Wat zijn de voordelen van zo’n campus en wat is ervoor nodig om dit te creëren? 

Een delegatie van organisaties en kennisinstellingen, waaronder Beeld & Geluid, de Hogeschool Utrecht, Gemeente Hilversum en ROM Utrecht, zijn afgereisd naar Noorwegen voor een bezoek aan Media City Bergen. Dit complex heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de leidende innovatiehubs op het gebied van media in Europa en is een voorbeeld van een succesvolle campus.

Tijdens deze sessie kijken de deelnemers terug op het bezoek. Ze bespreken de learnings en gaan in discussie over de vervolgstappen. Hoe maken we van het Media Park een echte Media Campus?

 

Praktische informatie

De sessie ‘Van Media Park naar Media Campus’ zal plaatsvinden op dinsdag 4 oktober en is gratis fysiek bij te wonen. 

De bijeenkomst duurt van 10.00 – 11.00 uur. Er is geen pauze tussendoor.

Info

Dinsdag 4 oktober 2022 10:00 - 11:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Partners

Business and Innovation

MAANDAG & DINSDAG POWERED BY MEDIA PARK & DAVID'S. Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.