Business in Media: Business in Music

Maandag 05 oktober 2020 - 12:00 - 12:45

In de talkshow Business in Media gepresenteerd door Humberto Tan besteden we aandacht aan de kennis, kunde, kracht en creativiteit van media- en facilitaire bedrijven. We laten zien wat zij voor met name het grote bedrijfsleven kunnen betekenen. We brengen mooie en interessante verhalen en interessante cases van de mediabranche en laten zien wat zij voor de corporate markt allemaal doen en kunnen betekenen

Business in Music

Hilversum is van oudsher een belangrijke vestigingsplaats voor de muziekindustrie. De rol van de traditionele platenmaatschappijen en muziekindustrie gaat tegenwoordig verder dan promotie en distributie van muziek voor entertainment en media, ze bedienen ook steeds meer het bedrijfsleven. Hoe kan muziek je business en communicatie ondersteunen? Wat kan muziek toevoegen? 

Aan tafel bij Humberto Tan schuiven Malik Berrabah (Wisseloord Studios), Martin Jessurun (Warner Music Benelux) en Rob Jager (Music producer / Composer ReauBeau) aan. Zij gaan met Humberto en elkaar in gesprek over onder andere: nieuwe businessmodellen, muziek en social media, millennials en hoe zet je muziek in om je doelgroep te bereiken?

Info

Maandag 5 oktober 2020 12:00 - 12:45
Locatie:
Toegangsprijs: