Matchmaking Sessies

Woensdag 05 oktober 2022 - 10:30 - 12:30

Tijdens Dutch Media Week organiseert BMYoung, samen met Mediastages, live matchmakingsessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jonge professionals.

Op woensdag 5 oktober tussen 10.30 en 12.30 uur vinden deze sessies plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het zijn speeddates waarin de mediabedrijven in contact komen met mogelijke nieuwe medewerkers of stagiairs. Geen pittige pitches, maar een flitsdate van vijf minuten waar je mogelijk in contact kunt komen met de (werk)liefde van je leven.

Inschrijven voor de matchmakingsessies doe je door te reageren op de tijd van je keuze op de website. Maar let op: VOL = VOL. En als de timeslots bezet zijn, verdwijnen ze ook meteen van de site. Meld je direct aan om deze unieke kans niet te missen!

Info

Woensdag 5 oktober 2022 10:30 - 12:30
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Partners

Talent Days

DONDERDAG & VRIJDAG POWERED BY PROVINCIE NOORD-HOLLAND. Goed onderwijs is de fundering van onze maatschappij. Tijdens de Talent & Onderwijs dag zetten wij studenten en jonge professionals in het zonnetje. Van BM Mediatalent van het jaar tot matchmaking sessies tussen bedrijven en studenten.