BMY Matchmaking Sessies

10 oktober, 2019 - 14:00 - 16:00

Krijg een voorsprong in The war for talent.

Ben jij een ambitieuze topper die wil werken in de media of ben je daar al sinds kort aan het werk? Dan is dit je kans voor een volgende flinke stap. Het mediavakblad Broadcast Magazine biedt de kans om de nieuwe lichting mediamakers kennis te laten maken met de grootste mediabedrijven van Nederland. 

Tijdens de Dutch Media Week organiseert Broadcast Magazine in samenwerking met Beeld en Geluid op donderdag 10 oktober matchmaking sessies. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om je te presenteren aan bedrijven als: Talpa TV, Talpa Media, KRO-NCRV, RTL, EndemolShine, Omroep Max, NEP, United en Beeld en Geluid. Studenten en young professionals presenteren zich via een korte pitch van een vijf minuten aan vertegenwoordigers van deze dynamische mediabedrijven. 

Na het aanmelden ontvang je een korte vragenlijst. De ingevulde lijst sturen we door naar de mediabedrijven. Wij verzoeken je aan te geven bij welke 3 bedrijven je je in ieder geval wilt presenteren. Op basis van de aanmeldingen maken wij een schema.
Interesse? Meld je z.s.m aan via mms@fcklap.nl.

Let op: het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Info

10 oktober, 2019 14:00 - 16:00
Locatie: Beeld en Geluid
Other