Beeldbuismannen

Maandag 04 oktober 2021 - 15:00 - 16:00

Basz de Jonge, Bas van der Heide en Alec Meijerink zijn de Beeldbuismannen. Basz en Bas presenteren het geheel. Basz is al jaren actief als presentator en muzikant en praatte in het verleden onder meer onderdelen op de Uitmarkt in Amsterdam aan elkaar.

Daarnaast presenteerde hij radioprogramma’s bij verschillende zenders. Bas is acteur en studeert journalistiek. Daarnaast is hij al zijn leven lang geïnteresseerd in de geschiedenis van de Nederlandse televisie en weet inmiddels veel over dit onderwerp.

Hij doet dan ook de meeste research voor de podcast. Alec is de onmisbare technische man. Hij produceerde in het verleden meer podcasts en zorgt bij de Beeldbuismannen voor de techniek en montage.

Info

Maandag 4 oktober 2021 Dinsdag 5 oktober 2021 Woensdag 6 oktober 2021 Donderdag 7 oktober 2021 Vrijdag 8 oktober 2021 15:00 - 16:00
Locatie: Beeld en Geluid
Beeld en Geluid
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Bekijk de route

Partners

Publiek

Deze programmering is geschikt voor alle leeftijden. Van de Songfestival Xperience tot een tot een ritje met de Gooische Moordenaar. Ervaar de magie van media met deze programma's.