Alles Augmented: AR Superkrachten

Vrijdag 09 oktober 2020 - 13:00 - 13:45

Augmented Reality is hét medium van de toekomst. Ontdek hoe naast betere hardware, vooral slimmere (sociale) platformen zorgen dat de AR-content volledig blendt met personen en hun bewegingen, voorwerpen tot aan hele steden. AR brengt ons zo meer creativiteit, beleving, context en verlost ons in de toekomst van het scherm.

We duiken met een aantal experts tijdens deze talkshow in de AR-platformen van Snapchat, Facebook, Insta en TikTok. Hoe hun features onze devices extra ogen en oren geven. Van het tracken van iemands gezicht(uitdrukkingen), lichaamsdelen en -bewegingen. En AI die voorwerpen en producten herkent en ook zelf bijleert. Tot aan het herkennen van bekende gebouwen en in de toekomst zelfs hele wijken waar AR-content naadloos in kan blenden.

Maar die virtuele content ontstaat niet vanzelf. We kijken ook naar de mogelijkheden om met onze devices de wereld virtueel te maken. Hoe digitaliseer je mensen, producten en gebouwen om in AR content te gebruiken? Ook daar ligt een wereld aan mogelijkheden.

Ik zeg: Alles Augmented!

Gepresenteerd door Bas Gezelle (Alles Augmented/NOSUCH) en Maarten Reijgersberg (Founder RauwCC)

Te gast:

  • David Robustelli (Founder Capitola.Social)
  • Tim van der Wiel (Founder GoSpooky)
  • Jan Verwoerd (Founder 360Fabriek)

Info

Vrijdag 9 oktober 2020 13:00 - 13:45
Locatie: