ON/OFF Goochelshow

Zondag 09 oktober 2022 - 12:30 - 13:30

ON/OFF Goochelshow door meester-goochelaar Lars van Tuijl. Een magische breinbrekershow om kinderen te triggeren, verbazen en te helpen bij het omgaan met internet en (social) media. Wat is nou een sterk wachtwoord? Hoeveel weet internet eigenlijk al van jou? Hoe weet je of iemand op het internet wel echt is wie hij zegt?

In de rol van een magische brein-hacker speelt Lars met deze vragen en laat hij een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eye-openers worden versterkt door magische WOW momenten. Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen! Meester-goochelaar Lars van Tuijl was eerder te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt.

 

Programma:

10:30 t/m 11:30

12:30 t/m 13:30

14:30 t/m 15:30

Info

Zondag 9 oktober 2022 12:30 - 13:30
Locatie: Media Park
Toegangsprijs:

Gratis

Dutch Media Week Xperience Days

ZATERDAG & ZONDAG. Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience days. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals 3D Character design of nieuws maken. Doe mee aan een Rocket League competitie of dompel je onder in 30 jaar gaming in Nederland. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.