Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over Dutch Media Week 2018. We zijn druk bezig met de berichtgeving omtrent dit evenement. Houd deze pagina dus in de gaten.

The Ultimate GIF Battle
5 Augustus 2018

Maak een GIF, win 100 euro! Maak je eigen GIF en gebruik hierbij beeldmateriaal van Open Beelden. De mooiste, leukste en meest originele creaties maken kans op de hoofdprijs van €100!

Media Perspectives brengt business, kennis en talent naar Dutch Media Week
3 Augustus 2018

Media Perspectives, het platform voor mediatransformatie, grijpt Dutch Media Week aan om diverse doelgroepen naar het Media Park te halen.

Uitreiking van nieuwe radioprijs: Online Radio Awards
25 Juli 2018

Dit jaar worden voor het eerst de Online Radio Awards uitgereikt. Dit gebeurt in de categorieën Beste online radiostation, Beste podcast, Beste online presentator/presentatrice en Beste online radio ambassadeur.

Persbericht juni 2018
20 Juni 2018

Dutch Media Week is hét festival voor iedereen die van media houdt. Het veranderende medialandschap en de impact van de media in al haar facetten staan centraal tijdens tal van activiteiten voor een breed publiek én mediamakers.

VR Academy biedt nieuwe VR-training aan in september
22 Augustus 2017

Hilversum Media Campus, NHTV, MediaMonks en HKU zijn eind maart gestart met de VR Academy. Daarmee komen ze tegemoet aan de groeiende behoefte naar professionele kennis en skills rondom VR. Na het succes van de eerste training dit voorjaar start tijdens de Dutch Media Week in september de tweede training 'Setting the VR groundrules'.

HMC zet jong talent op podium Dutch Media Week
22 Augustus 2017

Van 6 t/m 13 september 2017 vindt Dutch Media Week plaats in Hilversum. Een bomvol programma met allerlei interessante en leuke events die met media te maken hebben. Ook Hilversum Media Campus draagt haar steentje bij. Zo willen we tijdens de Dutch Media Week het beste eindexamenwerk van media gerelateerde opleidingen laten zien.