HBO Max crasht na te veel kijkers van nieuwe serie House of the Dragon

Bron: HBO Max, House of the Dragon

 

Na het grote succes van de serie Game of Thrones heeft nu ook hun prequel House of the Dragon een goede start gemaakt. De nieuwe serie die in de tijd speelt vóór Game of Thrones is afgelopen zondag online gegaan en werd dezelfde dag door 10 miljoen kijkers bekeken.

Toch ging het niet helemaal vlekkeloos. De streamingdienst HBO Max kon de fanbase van de serie niet aan en werd uit de lucht gehaald.  HBO Max is met 76,8 miljoen abonnees een van de grootste streamingdiensten ter wereld. Zij kunnen nu genieten van de nieuwe avonturen in Westeros.

Lees hier het hele bericht

 

Nog meer interessant nieuws:

Sony games te duur! Sony Playstation is aangeklaagd voor oplichting.

De organisatie Resolver sleept Sony in het Verenigd Koninkrijk voor de rechter. Zij vinden dat Sony hun macht verbruikt wat leidde tot te dure games. Zij eisen daarom een bedrag van 5 miljard pond (5,9 miljard euro).

Lees hier het hele bericht

 

Extra aflevering van The Sandman is deels geregisseerd door Nederlander.

‘A Dream of a Thousand Cats’. Dit is één van de twee extra afleveringen van de hit serie op Netflix. De Nederlandse Hisko Hulsing speelt in deze aflevering met de vraag: Hoe zal het zijn als mensen klein en katten groot waren.

Lees hier het hele bericht

 

Held of Loser? Influencer Andrew Tate verbannen van de meeste socialmediakanalen.

De 35-jarige Multimiljonair is het afgelopen jaar steeds bekender geworden door zijn vrouwonvriendelijke uitspraken. Instagram, Tiktok en Facebook zetten nu een streep door Tate en verwijderen hem.

Lees hier het hele bericht

 

Zomergasten met Raven van Dorst in top 5 best bekeken programma’s van afgelopen zondag met 662.000 kijkers.

Janine Abbring interviewde zondag kijkcijfer kanon Raven van Dorst. Waar zij 3 uur lang praten over onder andere mooie tv momenten.

Lees hier het hele bericht