Data Dutch Media Week 2020 bekend!

Data Dutch Media Week 2020 bekend!

Studio 21 Dutch Media Week - Studio Gemini

Beeld en Geluid organiseert van 3 t/m 11 oktober 2020 met een groot aantal partners het mediafestival Dutch Media Week. In een bruisende festivalsetting ontmoeten professionals uit de creatieve (media)industrie, jong talent, het algemene publiek, scholieren en studenten elkaar om te netwerken, om showcases te presenteren, inspiratie op te doen of gewoon voor de fun. Dutch Media Week toont de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij.  Om het festival de komende jaren te laten uitgroeien van 50.000 naar 100.000 bezoekers zijn wij op zoek naar nieuwe partners die, net als wij, mensen willen samenbrengen in een inspirerende omgeving. 

Anytime Anyplace

Voor het jaarthema 2020 hebben wij gekozen voor Anytime Anyplace. Want media zijn overal en op ieder moment te bekijken of te beluisteren: thuis, op je werk of onderweg op je mobiel. Iedereen kan kijken, maken, vragen, oordelen, genieten, meedenken en delen. Dat media altijd, meteen en overal aanwezig zijn, wil niet zeggen dat media vanzelfsprekend voor iedereen toegankelijk zijn. Welke taak hebben mediamakers, opvoeders en onderwijsinstellingen? Vragen waar Dutch Media Week antwoord op geeft tijdens verschillende events voor jong en oud, voor professional en publiek.

“Dutch Media Week biedt een veelzijdig platform aan stemmen. Ik was blij met de ruimte om
in mijn Mediarede kritisch te kunnen reflecteren op de stand van de journalistiek en mediamakerij.”
– Madeleijn van den Nieuwenhuizen, columnist en wetenschapper

Partner worden?

Wil je deel uitmaken van deze enerverende week? Heb je een bijzonder event dat je graag onder de aandacht wilt brengen of wil je bij een bestaand event aansluiten? Dat kan op verschillende manieren. Neem hier een kijkje of neem contact op met een van onze relatiemanagers:

Herman Dummer – herman@dutchmediaweek.nl – 06 – 5326 3700

Antal van Elsen – antal@dutchmediaweek.nl – 06 – 5176 6804