Publiek_mobile
DutchMediaWeek-13b
Publiek_mobile2

Locaties

Media Park

www.mediapark.nl

Het Media Park is hét mediahart van Nederland. Hier vloeien traditionele en digitale media moeiteloos in elkaar over. Bevlogen start-ups werken zij aan zij met professionele mediabedrijven en grote omroepen.

Raadhuis Hilversum

www.mediastad.nl

Het Raadhuis van Hilversum is het gemeentehuis van de gemeente Hilversum. Het is gebouwd naar een ontwerp van de toenmalige stadsarchitect en directeur van de dienst publieke werken van de gemeente, Willem Marinus Dudok

VUE Hilversum

https://www.vuecinemas.nl/

Bij VUE staat de optimale filmbeleving centraal. In een warme omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar het beste in beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen.

Museum Hilversum

http://www.museumhilversum.nl/

Museum Hilversum is deels gevestigd in het oorspronkelijke raadhuis van Hilversum. En hoewel het museum qua architectuur natuurlijk niet kan tippen aan het huidige wereldberoemde raadhuis van Dudok uit 1931, is het toch heel bijzonder.

Boekhandel Voorhoeve

https://www.libris.nl/voorhoeve/

De winkel vindt u op de Kerkstraat 77-79 in het centrum van Hilversum. Naast een groot assortiment boeken vindt u er ook muziek (cd’s en lp’s), wenskaarten, kranten en tijdschriften, regionale specialiteiten en bijzondere cadeau-artikelen.