Publiek_mobile
DutchMediaWeek-13b
Publiek_mobile2

Eten en slapen

HUB Hilversum Beachclub

http://hubbeachclub.nl

HUB is een échte Beachclub, niet aan zee maar aan de blusvijver op het Media Park. Het pand ziet eruit als een echte strandtent, met een heerlijk terras en felle kleurtjes ! Het interieur van HUB is laid-back, oftewel lekker relaxed! Bij ons staat gezelligheid voorop. Wij geven jou dat authentieke vakantiegevoel.

Bar Boon

www.barboon.nl

Op het Media Park is Bar Boon the place to be for een perfecte kop koffie en een goede lunch. Het assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid. Op het menu staan salades, stokbroodjes, soepen, smoothies. Ook voor een goeie kop koffie met een stuk taart kun je bij BAR BOON terecht.

Tulip Inn

www.tulipinnhilversum.nl/

Dit 3-sterren hotel ligt op een steenworp afstand van de Media Park studio’s in Hilversum, de media-hoofdstad van Nederland. Ze zijn ook gunstig gelegen nabij het stadscentrum. U kunt de studio’s bezoeken, het indrukwekkende Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid of een show in Studio 21 bijwonen.

Witte Bergen

www.hoteldewittebergen.nl

Het 4-sterren Van der Valk Hotel Hilversum – de Witte Bergen ligt in Eemnes nabij Hilversum. Beoefen sportieve activiteiten in de omliggende natuur en maak een uitstapje naar Paleis Soestdijk.

Lapershoek

www.amrathhotels.nl/lapershoek/

Het is aangenaam verblijven in Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark in Hilversum te midden van de natuur en de winkels. Deze locatie is gemakkelijk te bereizen van en naar Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark ligt dicht bij het Media Park, bedrijventerrein Arenapark, en op slechts 50 km van Schiphol.