DutchMediaWeek-13b
DutchMediaWeek-13b

Eten en slapen

Bar Boon

www.barboon.nl

Op het Mediapark is Bar Boon the place to be for een perfecte kop koffie en een goede lunch. Het assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid. Op het menu staan salades, stokbroodjes, soepen, smoothies. Ook voor een goeie kop koffie met een stuk taart kun je bij BAR BOON terecht.

Tulip Inn

www.tulipinnhilversum.nl/

Dit 3-sterren hotel ligt op een steenworp afstand van de Media Park studio’s in Hilversum, de media-hoofdstad van Nederland. Ze zijn ook gunstig gelegen nabij het stadscentrum. U kunt de studio’s bezoeken, het indrukwekkende Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid of een show in Studio 21 bijwonen.

Lapershoek

www.amrathhotels.nl/lapershoek/

Het is aangenaam verblijven in Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark in Hilversum te midden van de natuur en de winkels. Deze locatie is gemakkelijk te bereizen van en naar Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark ligt dicht bij het Mediapark, bedrijventerrein Arenapark, en op slechts 50 km van Schiphol.

Witte Bergen

www.hoteldewittebergen.nl

Het 4-sterren Van der Valk Hotel Hilversum – de Witte Bergen ligt in Eemnes nabij Hilversum. Beoefen sportieve activiteiten in de omliggende natuur en maak een uitstapje naar Paleis Soestdijk.