Virtual Reality Academy biedt inspiratiesessie

Publiek_mobile
DutchMediaWeek-13b
Publiek_mobile2

Virtual Reality Academy biedt inspiratiesessie

Virtual Reality (VR) heeft de kracht om mensen te verplaatsen in een ander lichaam, ruimte, tijd en omgeving. Dit nieuwe medium is inmiddels omarmt door grote merken als Google, Microsoft en Facebook en de markt lijkt te exploderen. De tijd is rijp om na te denken over wat dit betekent voor de bestaande media. MediaMonks laat zien wat de mogelijkheden zijn van cinematic vr, inclusief 360 video, en virtual reality gaming door de productionele workflow en creatieve uitdagingen te belichten aan de hand van verschillende cases.

Virtual Reality Academy biedt 2 inspiratiesessies op 5 en 6 september tijdens Dutch Media Week.

Robert Jan Blonk en Pasi Helin, beide werkzaam bij MediaMonks dompelen de deelnemers onder in de vele mogelijkheden van VR.

Lees hier meer over dit programma onderdeel

VR_Academy

Geen reactie's

Geef een reactie